Digtsuite på dansk og engelsk (Sign)
til udstilling med malerier af Per Traasdahl
Overgaden, Kulturministeriets udstillingshus. København 1996

Kendemærke er en lille digtsuite, der indgik i Traasdahls udstilling sammen med tekster af fire andre forfattere. Alle tekster tager udgangspunkt i ét og samme portrætmaleri, ’Portræt på violet VII’, og er samlet i et lille teksthæfte, der ledsagede udstillingen. Tekstmaterialet blev siden oversat til engelsk og hele udstillingen dokumenteret fotografisk og samlet i kataloget ’Per Traasdahl Installed Paintings’.

Kendemærke indgår, som det fremgår af titlen, i digtsamlingen Kendemærket (1998).

Afsnit P, Nansensgade, København 1997

En selvstændig præsentation af Hvedekorns-temanummeret 4/97. Udstillingen rummede ligesom tidsskriftet fotografiske værker af Stig Brøgger fra perioden 1969-97, hvoraf de fleste vistes for første gang, i selskab med nye digte af 19 forfattere. Udstillingen var arrangeret af Hvedekorns redaktion, Andreas Brøgger (grafik) og Annemette Kure Andersen (lyrik).

Digte på grundlag af Peter Christiansens Ventetid (1964), grafisk bearbejdning ved Peter Christensen og Per Traasdahl indgik i udstillingen Unikum i Bogforum og Afsnit P 1997/98 tilrettelagt og udmøntet af Louise Sass og Chr. Yde Frostholm
Unikum er dokumenteret i kataloget af samme navn, Unikum – bøger i 1 eksemplar.

Passage er i bogstaveligste forstand skrevet på grundlag af forfatteren og forlagskonsulenten Peter Christiansens mærkværdige prosabog, Ventetid fra 1964. Ventetid er refleksioner på rad og række i lyrisk prosa. Passage er påtrykt transparent oven i Ventetid, som en kæde af digte eller replikker til den. Passage indgik som et sådant særtryk på linje med flere andre i udstillingen Unikum på først BogForum 1997 og siden i Afsnit P i Nansensgade i 1998.

se samlet præsentation af Unikum

Afsnit P, Nansensgade, København 1996
Arrangeret af grafikerne Marianne Lumholdt (DK) og Mark Bedford (UK)

Installation i Afsnit P og cyberspace. Grafikerne Marianne Lumholdt (DK) og Mark Bedford (UK) bad alle interesserede e-maile de 10 ord, der sagde mest om deres liv lige nu, ud af 50 mulige (tilgængelige på både dansk og engelsk) til en adresse oprettet til formålet af Politiken Online. Bidragene blev taget under grafisk behandling og præsenteret i én lang udprintning, som rakte udstillingsrummet rundt.

Digtsuite på dansk og tysk (særtryk og ark)
til udstilling med malerier og tempera af Per Traasdahl
Galleriet Binz 39, Zürich, Schweiz 1994
Udstillingen er dokumenteret på video.

Post scripta er en lille digtsuite på fem digte, skrevet på dansk med henblik på at fungere også på tysk, som de blev oversat til. Post scripta indgik i udstillingen på tre måder: optrykt på storark og hængt op i ét rum sammen med fem samhørende malerier af Per Traasdahl; indlæst på bånd af forfatteren og afspillet under udstillingen, og endelig udgivet som et særtryk i få, nummerede eksemplarer og solgt på udstillingen (udsolgt).